תחושת סכין בשד ואי יכולת נגיעה בפיטמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

30/12/2022 | 04:27 | מאת: אור

לפני 11 שנה עשיתי סיליקון בשדיים, מדיי חודש יש לי התקפים של תחושת סכין בשד ימיני ובפיטמה אחר כך זה עובר.. כשאני נוגעת בשד העליון יש מן גבעה קשה . האם זה סימן שצריך להוריד שתלים ? כי מבחינה חזותית זה שווה

הי שווה לעשות הדמיה לשד וכן לעבור בדיקת כירורג שד כדי לראות שהכל תקין במידה ואין בעיה ברקמת השד ואין בעיה במבנה השתל לא חייבים להוציא את השתל אך חשוב לברר את הכאב וחשוב לראות למה יש לך גוש שאת מרגישה בשד ואם הוא תקין

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית