היי שאלה נוספת ברשותך

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/12/2022 | 22:02 | מאת: שאלה ברשותץ

עדיף שנשים לפני היריון ראשון לא יעשו פרוצדורות של שאיבת שומן? אם עושים שאיבה ואחכ עולים במשקל בהיריון, התוצאה לא תשמר.. וגם הנפח של האזורים שלא שאובים יראה יותר גדול, או תאי שומן יכולים לצמוח שם.. בכל מקרה, גם אם יש אזורים עקשנים שלא מגיבים למכון כושר, עדיף לא להיכנס לזה בשלב של לפני היריון? תודה!

הריון יכול לגרום להמון שינויים בגוף ובעיקר באיזור הבטן אם אפשר עדיף לעשות ניתוחים רק אחרי השלמת הלידות אבל לפעמים הבעיה כזו שלא רוצים או לא כדאי לחכות עד להשלמת הלידות ויש צורך או רצון בטיפול טרם ללידות חשוב לזכור שאם מנתחים לפני הריון ולידה התוצאה לא בהכרח תשמר אחרי ההריון והלידה עליה במשקל תגרום לצבירה של שומן אנשים שונים צוברים שומן אחרת ( יש כאלה שמזמינים בבטן, האחרים יותר סביב האגן או בעכוזים והירכיים) גם איזור שעבר שאיבת שומן יכול לגדול שוב אם משמינים אבל הרבה פעמים אחרי שאיבת שומן באיזור מסוים יש יותר שומן באיזורים אחרים שלא נשאבו ולכן אחרי אם עולים במשקל באיזורים האחרים זה בולט יותר

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית