פצע גדול בפי הטבעת כרוני דחוף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

20/10/2022 | 19:10 | מאת: דודו

יש לי פצע כרוני ( גדול שקיים הרבה מאוד שנים)באיזור 12 של פי הטבעת שמסביבו לבן שאחרי שאני מנגב באיזור יש דימום וגרד מה שמקשה על החיים שלי משמעותית. לאחר ניסיונות של כל סוג המשחות ותא לחץ(וביופסיות שיצאו תקינות) שלא עזר,בבה"ח בילנסון המליצו לי לסגור אותו ע"י מתלה רקמה רקמה ועור משני צדי הפצע. אך בגלל המיקום של הניתוח הומלץ לעשות ניתוח בבטן עם יציאת סתומה מהבטן לחצי שניה. זה פתרון שאני לא רוצה,להסתובב חצי שנה עם שקית בבטן עבור צרכי אני לא רוצה. האם יש לך פתרונות יותר טובים ? לאיזה התמחות רופא עליי לחפש ? המלצות לרופאים?

ניתן לתת יעוץ רק אחרי בדיקה גופנית עקרונית סטומה יכולה להיות רעיון טוב אם זה מאוד קרוב לפי הטבעת אם יש פצע גדול שצריך להחלים אחרי ניתוח צואה במקום יכולה לסבך את העיניינים ולהפריע צריך לדון בהרחבה מול המנתח אם הסטומה הכרחית או לא ומבחינת הפתרונות לניתוח מדובר בניתוח של כירורג פלסטי משחזר ותמיד תוכל לפנות ליעוץ נוסף בבית חולים אחר אם אתה מתלבט

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית