הסרת עור עפעף עליון וקיצור קצה אף בהליכים שהם לא ניתוחיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

12/10/2022 | 21:28 | מאת: שאלה

היי, 1. אתה ממליץ על הסרת/קיצור קצה האף באמצעות לייזר פוטונה? (במקום ניתוח). 2. האם אתה ממליץ על הסרת עור העפעפף של העין העליונה באמצעות טכניקת המסה של לייזר פוטונה במקום ניתוח? (המסת העור מתרחשת באופן מצטבר ככל שעושים יותר חזרות ומעלים את עוצמת הלייזר-זה כואב) אשמח לדעת מה ההשלכות/המחשבות שלך על שני עניינים אלו תודה רבה

פוטונה זה מכשיר לייזר אבלטיבי- כלומר הוא עושה חורים בעור ונזק לעור נקודות נקודות… וכך יכול להשיג תוצאה של הסרת רקמה לאף לרינופימה זה מכשיר מצוין לעפעפיים אין לי נסיון רב אך לדעתי ניתוח תמיד ישיג תוצאה טובה יותר

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית