נבוס מולד בקרקפת בראש

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

22/09/2022 | 19:32 | מאת: שלום

מדובר בבחור בן 20 - נבוס מולד בגודל 2 ס"מ בקרקפת הקדמי של הראש, היינו אצל רופא והציע לנו לעשות ניתוח פלסטי עם הרדמה מקומית, השאלה הוא האם נשאר סימן אחרי הניתוח במקום הניתוח, והאם יהיה צמיחה של שערות במקום זה, והאם יש אלטרנטיבה במקום ניתוח.

הורדת הנבוס מחייבת צלקת כל חתך. עור יעשה צלקת עקרונית תלוי במיקום ניתן לעשות צלקת קטנה וחבויה יש צורות חתך שמפחיתות סיכון לפגיעה בצמיחת השיער באיזור אבל תמיד יש סיכון שבאיזור הצלקת לא יצמח שיער

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית