בצקת / נפיחות מעל צלקת ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

14/09/2022 | 14:44 | מאת: א

שלום יש לי נפיחות, מן צמיג מעל צלקת ניתוח. באולטרא סאונד - בצקת וקצת מים. רופא מנתח אמר שזה דרך ריפוי רקמות שלי יקח חודשים. זה גם מוכר לי מקיסרי אבל אז עדיין נשאר צמיג קטן מאוד מעל צלקת. יש דרך לזרז תהליך? עיסוי, משהו? נ.ב. מדובר בניתוח כריתת רחם מלפני חודש וחצי

עקרונית ברגע שהצלקת החלימה ואין יותר גלד אפשר להתחיל עיסוי לצלקת כדי לעזור בהחלמה וריכוך שלה יש גם טיפולים נוספים לצלקת לפי צורך ממליץ לפנות להערכת פלסטיקאי אם את חושבת שהצלקת לא מחלימה כמו שהיית רוצה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית