רקמת שומן (שד נוסף) בבית שחי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/07/2022 | 12:32 | מאת: אסתי

שלום, יש לי ב- 2 צדדים בבית השחי נפיחות ונאמר לי שזה רקמת שומן (שד נוסף). האם הניתוח להסרת השומן הוא בהרדמה כללית או בהרדמה מקומית?

הי אסתי יש הבדל בין רקמת שומן עודפת בבית שחי לבין רקמת שד עודפת בבית שחי מבחינת מה הרקמה שגורמת לבלט אל בפועל הניתוח הוא דומה בו מסירים את הרקמה העודפת במקרה שמדובר בשומן ניתן לכרות אותו או לשאוב אותו בלי צורך בצלקת גדולה ( אלא אם יש עודף עור שלא מצפים שיתכווץ לבד ואז חייבים להסיר גם עור) ברקמת שד ניתן להסיר רק בכריתה מה שיכתיב אם זה יבוצע בהרדמה מקומית או בהרדמה כללית הוא גודל הניתוח וההעדפה שלך

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית