איבוד נפח משמעותי בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

08/07/2022 | 09:57 | מאת: א.ל

שלום, אני בחור בן 29 עם איבוד נפח משמעותי בפנים עם צניחה של אזור הלחי. בתחילת שנות ה 20 לחיי איבדתי נפח משמעותי באזור הלחיים(ללא ירידה במשקל).ניסיתי בהתחלה הזרקה של חומצה הילרונית- וולומה 1.5 לכל לחי והשיפור היה מינורי . רופא העור טען שאזדקק לכמויות גדולות והמליץ על הזרקת שומן. ביצעתי 3 הזרקות שומן לאזור שנתנו תוצאה לא משמעותית ולא החזיקו מעמד רב. אותו מנתח פלסטי המליץ על שתלי סיליקון קבועים בלחיים. השתלים עיוותו אותי לגמרי- הם יצרו מראה נשי והרחיבו לי את הפנים. איבוד הנפח אצלי הוא קדמי לא בצידי הלחי. הסכמנו אני והמנתח להוציא את השתלים(בשנת 2019). כעת חזרתי למצב ההתחלתי- לחיים שטוחות עם צניחה של אזור הלחי. זה מקנה לי מראה מבוגר ומשפיע על איכות החיים שלי. מה ניתן לעשות?אני באמת לא מבין למה כל כך קשה לתקן איבוד נפח בלחיים. אשמח מאוד לשמוע את ההמלצה שלך. תודה,

נשמע שעברת הרבה קשה לתת התייחסות ללא בדיקה גופנית נשמע שכדאי שתפנה למנתח פלסטי לקבלת ייעוץ מסודר

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית