תזוזת עצם באף, היתכן??

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

07/07/2022 | 09:57 | מאת: שירלי

שלום קיבלתי חבטה מאוד חזקה מדלת שנפתחה. האף כאב למשך דקות בודדות.. כאב לא ממש משמעותי. האף התחיל להתנפח ולהיצבע בצבע כחול/אדום כלומר שטף דם בעור. אני קצת לחוצה ורציתי לוודא אם הגיוני שהעצם באף הושפעה, או שהשינוי הויזואלי זה רק בגלל נפיחויות.. האם יכול להיות שעצם באף תזוז ותשנה את מקומה, כש: לא היה דימום נוטף מהנחיריים, כאב ללא מגע היה לא משמעותי וחלף דקות בודדות אחרי המכה, ושבמגע יש רק כאב קל וסביל. תודה מראש ד"ר.

זה לא נשמע כמו שבר ונפילות משמעותית יכולה להיות גם מחבלה ללא שבר באף בכל מקרה הדרך הטובה ביותר לדעת היא דרך בדיקה גופנית אצל רופא ולא לפי סיפור ותיאור בלבד

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית