הצערת עפעפיים - שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

06/07/2022 | 13:45 | מאת: התייעצות נוספת

היי, התייעצתי עם רופא פלסטיקאי שראה את כמות העור שלי בעפעף העליון. יש לי קפלים- רואים שהעפעף העליון כמו מחולק ל-3 חלקים כתוצאה משני קווים ש"חותכים" אותו. הבנתי שזו התחלה של צבירת עור שם. הוא אמר שהוא חושב שאני צעירה מדי לניתוח אבל אם ארצה עדיף שאעשה את הניתוח כי הלייזר פוטונה ישאיר לי סימנים. זו גם דעתך? אני אישית מעדיפה לטפל ולא להתעסק בזה לכמה שנים טובות. תודה לך.

07/07/2022 | 00:35 | מאת: בתגובה לשאלה שנשאלה

נ.ב: חייבת לומר שעברתי 3 התייעצויות אצל גורמים שונים ברור שכל אחד בתחומו מעדיף את השירות שלו- הרופא הכירורג אומר שאני צעירה מדי לניתוח אבל מעדיף ניתוח כדי שלא אפצע את העור הלייזר פוטונה מעדיפים את השירות שלהם כי לטענתם השירות שלהם מחייה את העור ואני יכולה לא רק להשיג הסרת עור מהעפעף אלא גם מתיחת פנים בhd4 הסרת כהויות ודברים נוספים שלא יסכנו אותי כמו בניתוח. הקוסמטיקאית הרפואית ממליצה על הפלסמה כי לטענתם בניתוח לא כל העור יוסר אבל אני כלקוחה הולכת לאיבוד כי כל אחד אומר משהו אחר. אשמח אם אתה כבעל מקצוע ניטראלי תוכל לכוון ולמקד אותי בטיפול המומלץ בהמשך למצב העור שתיארתי בתגובה הראשית- מה הטיפול המתאים יותר? אני בשנות ה30 לחיי (כשהעין סגורה רואים קפלים בעפעף העליון - יש שני 'חתכים' מפרידים בין קפל לקפל. כשהעין פתוחה רואים פיסת עור קטנה מעל לעפעף ואני אפילו יכולה למשוך אותה פיסית) העור שלי באיכות טובה סך הכל. זה מפריע לי מבחינה קוסמטית.. אני מעדיפה טיפול בטיחותי, שיחזיק מעמד הכי הרבה זמן. תודה

עור עודף בעפעף העליון יכול להיות כחלק ממבנה מולד ולכן יכול להופיע בגיל צעיר או כחלק מתהליך ההזדקנות עם התרופפות העור ומתיחתו ללא בדיקה גופנית קשה לתת תשובה ברורה מה עדיף בסופו של דבר מה שמכתיב בעיני מה הפעולה הנכונה תלוי במבנה הפנים, בהערכה אובייקטיבית אם יש עודף עור בעפעף או שינוי מבני אחר ולפי זה ניתן להגדיר מה הפעולה הנכונה ולא הגיל

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית