המשך לשאלה להצמדת אוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

05/07/2022 | 21:14 | מאת: חגי

שלום דוקטור. שאלתי אותך שאלה אם במידה ומוציאים את התפרים אז האוזן תחזור למצבה הקודם או לא אז אמרת שזה תלוי אם האוזן גם עברה שיוף. איך אני יכול לדעת אם עברה שיוף או לא? ובמידה ולא עברתי שיוף...למה הצלקות של התפרים לא מספיקות להחזיק את האוזניים? או שזה גם צלוי בזמן?

תוכל להבין מה עברת בניתוח דרך שיחה עם המנתח הסחוס באוזן רוצה לחזור חזרה לצורתו הקודמת ( בדיוק כמו שאתה מקפל את האוזניים ועוזב הם חוזרים לצורתם המקורית) כך שהתפרים מתנגדים לכך ולכן אם מסירים אותם יש נטיה לאוזן לחזור לצורה המקורית צלקת פנימית היא שונה מאדם לאדם כך שקשה לחזות כמה היא תעזור בלמנוע חזרה לצורה המקורית שיוף מחליש את הסחוס ולכן יש לו פחות יכולת לחזור חזרה לצורה המקורית

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית