לגבי ניתוח הצמדת אוזניים עם תפרים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

03/07/2022 | 14:38 | מאת: חגי

עברתי ניתוח להצמדת אוזניים לפני שנתיים בעזרת תפרים בלבד.ללא חתכים או תפרים. יש לי שתי שאלות לגבי התפרים. אם אני מעוניין להוציא אותם..איך עושים את זה האם זה כרוך בחתכים או תפרים? או שזאת פרוצדורה יותר פשוטה? איך היא נעשת בערך? ושאלה שנייה..אם אני מוציא את התפרים איך האוזן שלי תראה אחרי? כמו הייתה לפני התפרים?כמו שהיא עכשיו? או שמה משהו בין שניהם? האם כמות הזמן עם התפרים משנה לתוצאה לאחר הוצאתם?

יש שיטות שונות להצמדת אוזניים בחלקן יחד עם התפרים עושים גם שיוף של הסחוס ובאחרות משתמשים בתפרים בלי שיוף אם לא היה גם שיוף התוצאה לרוב חוזרת לכמו או כמעט כמו לפני הניתוח בהסרת התפרים כתלות בהצטלקות הפנימית. אם היה שיוף האוזן תשמור יותר על הצורה כמו אחרי הניתוח

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית