ניתוח זרועות וצלקות קלואיד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

01/07/2022 | 18:12 | מאת: גל

שלום ד״ר אני בת 40 ונמצאת כרגע לפני ניתוח בריאטרי. מה שהכי מטריד אותי זה מה שקרה לי בזרועות בעקבות ההשמנה. העור ממש צנח… זה נראה כמו שקנאי שתלוי לי מהזרוע. אני מניחה שאצטרך בתום הירידה במשקל ניתוח זרועות. הבעיה היא שיש לי עור שנוטה לפתח צלקות קלואידיות. ברור שאלך לפלסטיקאי בבוא העת אך אשמח אם תוכל לענות לי מנסיונך… האם יש דרך לנתח כמות גדולה של עור רק אם חתך בבית שחי ולא לכל אורך הזרוע? יש אופציה להדק את העור לאורך כל הזרוע רק אם חתך בבית השחי כדי שאם יווצר קלואיד הוא לא ממש יבלוט? אשמח לדעתך…

צלקת בבית השחי לא תוכל לטפל בכל הזרוע ואפילו לא מומלצת אם יש נטיה לצלקות בעייתיות מתח רב בצלקת רק יחמיר את הבעיה ניתן להתכונן לניתוח של מטופל עם נטיה לצלקות לא טובות ולהפחית את הסיכון לכך בפעולות שונות - כשיגיע הזמן המנתח הפלסטי יעזור כמובן

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית