בצקת באף מניתוח אף שנערךלפני שנה ותשעה חודשים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

18/06/2022 | 12:45 | מאת: מירית

שלום רב בתי עברה ניתוח אף לפני שנה ותשעה חודשים ועדיין נותרה בצקת משמעותית על האף, בעיקר מאמצע האף לכיוון קצה האף . ממש ברמה שהאף לא נראה יפה . איך יודעים שזו אכן בצקת ? יכול להיות משהו אחר? האם יש עוד סיכוי שהבצקת תעבור ? ואם לא , מה ניתן לעשות ? מודה מראש !

החלמה של ניתוח אף יכולה לקחת שנה לפעמים במקרים חריגים אפילו שנה וחצי אבל אחרי שנה ו9 חודשים. כדי לפנות לרופא המנתח ולדון על מה שמפריע לה אם היא לא מרוצהמהמנצחמומלץשתפנהלחוות דעת נוספת אולי זה יעזור לה לשמוע מעוד רופא שהכל בסדר או הפוך לשמוע איך אפשר לתקן את מה שמפריע לה אם אכן יש בעיה

06/07/2022 | 06:39 | מאת: מירית

תודה על תשובתך היינו כמה פעמים אצל הרופא המנתח וגם הלכנו לעוד מומחה . שניהם אמרו שזו בצקת, נוזלים שאין להם מושג למה עדיין קיימים . מקרה לרגע לדבריהם . ושכנראה יש עור עבה. אמרו שהניתוח מוצלח אבל הבצקת היא זו שגורמת לאף להשאר גדול . האם במקרה כזה מומלץ לנתח שוב ? זה לא יגרום לעוד בצקת ? שוב תודה מראש

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית