ניתוח או טיפול לסנטר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

17/06/2022 | 14:28 | מאת: ניתוח או טיפול

שלום, אני סובל מסנטר שיש בו עודף של שומן ועור. לצערי הרופאים שהייתי אצלם לא הבינו זאת ולא הסכימו איתי, בגלל שלא רואים את זה במבט ראשון. אבל בכל פעם שאני מוריד את הראש למשל כדי להסתכל לאדמה או לשבת מול מסך מחשב אני מרגיש שיש שם עודף של שומן ועור ומשתגע מזה. זה מפריע לי מאוד וגורם לי לתחושה של חוסר ביטחון. אציין כי איני סובל מעודף משקל, להיפך, כך שלא מדובר בבעיה שניתנת לפתרון באמצעות ירידה במשקל. ממה שראיתי ישנו טיפול הנקרא קייבלה שיכול לסייע במצבים בהם רופאים לא מסכימים לבצע ניתוח כדי להסיר את העודפים, האם טיפול כזה יוכל לסייע לי או שהוא ״עדין״ מידי? איך הוא בהשוואה לבודי טייט שניתן לעשות גם בסנטר? האם עדיף להתאמץ ולמצוא רופא שיזהה את הבעיה ויבצע ניתוח להסרת העודפים? תודה רבה

כל רופא מנתח ירצה לנתח מצב שהוא יכול לעזור או לתקן במידה וקיבלת המלצה ממנתח פלסטי להמנע מניתוח, שווה להקשיב, אם אתה לא שלם עם זה גש לדעה נוספת אבל אם מספר רופאים אומרים אותו דבר… אל תחפש את זה שיבטיח אחרת… דעת מספר מומחים צריכה לגרום לך לחשוב פעמיים אם כדאי להסתכן בניתוח שיחמיר את מצבך

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית