הפערבות כירורגית עם תפרים נמסים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

14/06/2022 | 08:44 | מאת: ג'ני

שלום רב, בני (בן 11) עבר אתמול בערב הסרה של נגע בשפה העליונה. לאחר ניסיון לצרוב בלבד ניתפר בתפרים נמסים 5-0. מספר שאלות: 1)לאחר כמה זמן אמורה הנפיחות בשפה לרדת? 2) במידה והפלסטר נפל כמה שעות לאחר הפעולה, האם יש צורך לשוב לרופא שישים שוב פלסטר? מזכירה שמדובר בשפה העליונה ואיזור זה מאוד בעייתי מבחינת הדבקה של פלסטר 3) במידה ויש לו מסיבת סיום בבריכה בעוד שבוע, ובמידה והמקום יראה יחסית נקי, האם יש סיכוי שיוכל לטבול בעדינות (בלי להתפרע) במים? תודה מראש על המענה ורק בריאות!

תפרים נמסים בשפה לרוב נופלים תוך 10 ימים אין הרבה חשיבות לפלסטר ולא נורא אם נפל כל עוד יש פצע הייתי ממליץ להמנע מבריכה כדי להפחית סיכון לזיהום או חבלה למקום

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית