שאיבת שומן- התייעצות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/06/2022 | 13:28 | מאת: שאיבת שומן - התייעצות

היי, הייתי רוצה לדעת אם יש סוג של טיפול מתקדם יותר לטיפול במצבורי שומן שלא ניתן לשנות במקומות מסוימים - כמו ירך חיצונית ופנימית ובטן (שאיבה בינונית) יש לי מסת שריר נמוכה (יש לי גם סיפי קל), ואחוזי שומן נמוכים (15%-14%) (יש שם מסוים לסוג הגוף שלי - שמבטא את מאזן שומן/השריר שהוא לא פרופרציונאלי, אבל נשמט ממני שמו.) ניסיתי במהלך שנתיים לעבוד על תרגילי כוח- לעלות מסת שריר ואח"כ חיטוב במכון כושר, ובמקביל הייתי ביעוץ אצל תזונאית, אבל מלבד שינוי בזרועות ובברכיים לא ראיתי תוצאות משמעותיות. עבדתי קשה ועשיתי הכל לפי הספר - התוצאות אכזבו אותי ולקחתי הפסקה. בפעם האחרונה ששאלתי - ניתוח לשאיבת שומן הוא לא קבוע וגם תאי השומן יכולים לגדול במקומות אחרים ללא שליטה, ואז הגוף יכול ממש להיראות מעוות. גם לאחר היריון - הגוף חוזר למצב ההתחלתי. אני עדיין לא אימא. היה רופא אחד שאמר לי שהוא שמע על כך שמדברים על זה, אבל במהלך כל 25 שנות הניסיון שלו במקצוע, הוא לא ראה פעם אחת תופעה של צמיחת שומן במקומות מסוימים לאחר ניתוח. רק שאם לא שומרים על תזונה נכונה, חוזרים לגוף כפי שהיה לפני הניתוח. נשארתי מבולבלת ועם ספקות, אבל העדפתי לא לקחת סיכון ולכן לא עשיתי ניתוח שכזה. היום יש טכנולוגיה שלא מעודדת צמיחת תאי שומן במקומות מסוימים? ושהתוצאה היא ארוכת טווח? תודה רבה

נעשה רק סדר קטן כשעושים שאיבת שומן אין עליה של שומן במקומות אחרים מצבורי שומן יכולים להיות באיזורים שונים בגוף ( יש השמנה בטנית מול השמנה של יותר עכוזים וירכיים לדוגמא…) אחרי שאיבת שומן אם עולים במשקל הדבר יתבטא יותר באיזורים שלא נשאבו כי בהם יש יותר שומן יחסית ללפני השאיבה שאיבת שומן לא מתאימה לכל אחד חשוב לקבל ייעוץ מסודר ממנתח פלסטי כדי להבין מה מומלץ

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית