הרמת עפעפיים- התייעצות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/06/2022 | 12:59 | מאת: הרמת עפעפיים

היי, הייתי רוצה להתעניין בנושא אופן הטיפול המתאים ביותר להרמת עפעפיים. אני נמצאת בשנות ה-30 לחיי ושמתי לב לקפלים בעור העליון. אני מבינה שאין טיפול בעל תוצאה קבועה ושהעור יצמח גם לאחר הטיפול, זו רק שאלה של זמן. אני מבינה שהמצב שלי לא חמור כפי שאמר לי רופא פלסטי ושכדאי לחכות, אני מבינה שהתוצאות הן לא 100% אבל מבחינה קוסמטית זה מציק לי ורוצה לטפל בזה. אני תמיד מתעניינת בתוצאה ארוכת טווח שתאפשר מניעה ולא להתעסק בעניין לכמה שנים טובות. מה הטיפול המתאים ביותר במקרה שלי? 1. טיפול פלסטי 2. טיפול בלייזר פוטונה - הוצע גם לעבוד על המצח ברמה בינונית וגם על העפעף העליון. (גם הוצע לי להסיר פיגמנטציה בעפעף התחתון) 3. טיפול פלסמה ע"י רופא 4. טיפול יותר מתאים עליו לא שמעתי? תודה רבה

10/06/2022 | 13:05 | מאת: הרמת עפעפיים

**אני גם מעוניינת בטיפול שלא יבטל טיפול אחר**

19/06/2022 | 05:18 | מאת: מה האמת?

היי, קראתי באינטרנט שטיפול לייזר בפוטונה מחזיק מעמד 6 חודשים מקסימום. אבל כשהייתי בפגישה עם רופאה היא אמרה לי שזה מחזיק 3-5 שנים. כשנציגת המכירות חזרה אלי היא הגדילה לעשות ואמרה שזה מחזיק 9- 10 שנים ושוויו הוא חצי מניתוח. אני מבולבלת מה האמת? אני מעוניינת בבחירת טיפול שישיג את התוצאה ארוכת הטווח הרבה ביותר שתפחית ממני כל התעסקות בדבר.

קשה להתייחס בלי לבדוק אותך אך אומר שלא צריך להקשיב לנציגת מכירות ולקבל כל מה שהיא אומרת, רק בגלל שזה נשמע יותר נחמד ייעוץ מסודר אצל רופא אחראי ייתן מידע מלא ומהימן יותר

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית