שתלי מוטיבה בהרמת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

05/06/2022 | 09:16 | מאת: גל

שלום ד"ר קראתי המון על שתלי מוטיבה ועל היתרון במתן מראה טבעי לשדיים הלכתי לייעוץ אצל פלסטיקאי בעל שם בתחום והוא טען שהגדלת חזה שכרוכה בהרמה שתלי מטיבה לא מתאימים ובניתוח משולב של הרמת חזה והגדלה אינו משתמש בהם אשמח לדעת מדוע אינם מתאימים להרמה ?

שתלי מוטיבה הם באמת שתלים מצוינים יש להם מעטפת שמתנהגת כמו שתל חלק - ולכן עם הזמן השתל עשוי לנדוד מטה על פני החזה ולעשות מראה לא יפה בקפל התחתון של השד יש כאלה שמשתמשים בשתל מוטיבה עם הרמה - תלוי בטכניקה שלהם בסופו של דבר לכל מנתח יכולה להיות טכניקה אחרת ובידיים שלו הוא מגיע לתוצאות הכי טובות עם שתל מסוים ולא עם שתל אחר - זו המקצועיות שלו והוא צריך לדאוג שתהיה לך תוצאה טובה אם את מחליטה ששתל מוטיבה הוא הבחירה שלך ולא משנה מה - 1. זה הבחירה שלך ואת תמיד יכולה לחפש מנתח אחר אבל: 2. חשוב שתביני את היתרונות והחסרונות של השתל ושתנותחי ע״י מנתח שיש לך בטחון שידאג שתהיה לך תוצאה טובה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית