צלקת במצח שאין בה שינוי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

02/06/2022 | 20:36 | מאת: חזי

הבן שלי בן 5.5 פתח את המצח שלו היינו בבית החולים ופלסטיקאי אמר שהפתח מערב תת עור ותפר לו 6 תפרים לאיחוי אחרי שהוצאנו את התפרים התחלנו במשחה קלוקוט שיש בו גם מסנן קרינה לשמש ובנוסף למשחה אנו מכסים את החתך בפלסטר 1)אין שינוי בצלקת מה לעשות? 2)האם שאני מכסה בפלסטר את החתך בנוסף למשחה זה מהווה בעיה? 3)למי לפנות או מה לעשות? תודה על הרצון לעזור בתשובות כ"כ מפורטות

צלקת לוקח לה זמן רב להחלים ולהתייצב אפילו שנתיים בהתחלה היא תמיד אדומה ובהמשך היא מתבהרת עם הזמן כל אחד גם מחלים אחרת - יש כאלה שמצתלקים יפה ואחרים שהצלקת שלהם תהיה פחות יפה ללא קשר לטיפול שיקבלו אם זה מטריד אותך מאוד אין יותר טוב מייעוץ מסודר לבו שלך אצל מנתח פלסטי / רופא עור המטפל בצלקות

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית