ניתוח להצמדת אוזניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

28/05/2022 | 21:54 | מאת: גיא

שלום ד"ר . אני עברתי ניתוח להצמדת אוזניים לפני שנה ושנתיים. עברתי את הניתוח בשיטת תפרים בלבד ללא חתכים..הניתוח הראשון הייתה תוצאה טובה בהתחלה אבל אחרי חודש האוזניים התרחקו מהראש בחלק העליון בעיקר והמראה הסופי לא כ"כ טוב אפילו שהאוזניים יותר קרובות לראש מאשר ללא ניתוח. אחרי 7 חודשים עברתי שוב ניתוח מתקן ואותו דבר האוזן אחרי חודש חזרה למקום רחוק יותר מהראש לאט לאט. עכשיו אני לא בטוח שאני רוצה לעבור אצל אותןן מנתח שוב ניתוח מתקן. מצד שני אין לי כסף לשלם לניתוח שלם מחדש. אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות. תודה מראש.(אגב האוזניים שלי לא היו גדולות או יותר מידי בולטות מלחתחילה אבל העניין מפריע לי אישית מאד. אני די בטוח שאני אפילו יודע מה בעיה במקרה שלי. הרופא לא עשה לי overcorrcetion אלא הוא הצמיד את האוזניים כמו שהם אמורות להראות בטבעי ישר אחרי הניתוח..לדעתי במקרה שלי צריך לעשות קצת תיקון יתר על מנת כשהן חוזרות חצי סנטימטר אחורה אז התוצאה תהיהי הרבה יותר טובה לדעתי.

בפניך 2 אפשרויות הראשונה לגשת למנתח הקודם ולקבל ייעוץ חוזר ולהבין מה הוא מציע השנייה לפנות ליעוץ אצל מנתח פלסטי אחר ולקבל יעוץ מסודר כיצד הוא מציע לעזור חשב תאום ציפיות וחשוב שהמנתח יבין מה מפריע לך ומה אתה רוצה לסדר מצד שני גם תפקיד המנתח לא לתת לך ציפיות מוגזמות - ולהסביר בדיוק מה אפשר לעשות ומה לא

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית