החלמה לאחר ניתוח אף פלסטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

28/05/2022 | 18:16 | מאת: משה כהן

היי עברתי ניתוח אף פלסטי+ קונכיות לפני כ4 שבועות, אני מרבה לנקות את הנחיריים מנזלת כדי למינוע קינוח של האף. כאשר אני מנקה אני מרגיש ממש פצע פתוח דמוי חור ועצם בתוכו, כאשר אני נוגע באיזור גם הקיסם אוזניים נהיה עם דם טרי. האם יכול להיות פצע/חתך פתוח שנשאר שם והאם זה תקין ואמור להתאחות לבד? מה יכול להיות השם של סיבוך כזה? האם זה מסוכן? אודה לדעתך, התור שלי לרופא בחזרה עוד רחוק.

בסיטואציה כזו בה אתה לא בטוח לגבי מצבך אחרי ניתוח שעברת יש ליצור קשר ישיר עם המנתח בשביל זה הוא שם

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית