שאלה על אוזניים ובנדנה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/05/2022 | 00:11 | מאת: אלון

שלום ד"ר אני חייל המשרת בקרבי,ורוב השירות שלי לבשתי בנדנה.(שנה ) רק כשהייתי מתחלקח הייתי מוריד אותה שמתי אותה בגלל הקדסה. אף פעם לא היו לי אוזניים בולטות או גדולות,ממש סטנדרטיות רגילות. עכשיו כשאני כבר לא שם את הבנדנה יותר אני שמתי לב שהאוזיים שלי נהיו מאד צמודות לראש.(אם פעם המרחק היה אולי סנטימטר וחצי,היום הוא אולי 6-7 מילימטר. ממה שהבנתי סחוס של אוזן לא נוטה לשנות צורה כי יש לו זיכרון חזק. האם יכול להיות שאחרי כ"כ הרבה זמן הסחוס שלי פשוט שינה צורה? "זה לא נראה ככ אסתטי יש מה לעשות עם זה? האם אתה מכיר את התופעה? תיקח בחשבון שבמשך שנה שלמה הייתה עם בנדנה 24/7. כבר עבר שבועיים מאז שהורדתי אותה והאוזניים נשארו בדיוק באותו המקום ממש צמודות לראש בקטע לא אסתטי. אגב אני זוכר בדיוק איך האוזניים שלי היו לפני כולל תמונות ורואים בבירור שינוי צורה שהם יותר דבוקות לראש. יכול להיות שסחוס יכול לזכור את המצב החדש אחרי שהוא היה כ"כ הרבה זמן באותו מקום? אני חייב עזרה.

בדרכ בגיל מבוגר אין לסחוס עוד יכולת להתעצב ולהשתנות אך במידה והדבר מטריד אותך מאוד ממליץ לפנות לבדיקת רופא מומחה בכירורגיה פלסטית לבדיקה וייעוץ

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית