חומצה היאלורונית רבנס אולטרא

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

01/05/2022 | 23:27 | מאת: מיקה נשר

היי, האם רבנס אולטרא נחשבת חומצה שמחזיקה יחסית הרבה זמן בשפתיים? אני יודעת שזה אינדבידואלי אבל בכל זאת אשמח לשמוע את הרושם שלך. בנוסף, מה אפשר לעשות כדי לעכב ולהאט כמה שיותר את הספיגה של החומצה? כמו שתיית מים או כל דבר אחר

איזורים שיש בהם הרבה תנועה החומצה תספר בהם הרבה יותר מהר לכן לשפתיים בדרכ חומצה היאלורונית מחזיקה רק 3-6 חודשים עישון ניקוטין / מריחואנה מגבירים ספיגה של החומצה ולכן מומלץ להמנע חומצה בסמיכות גבוהה יותר תישאר בדרכ יותר זמן אך גם במחיר שהמראה ייראה פחות טבעי

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית