המשך שאלה הזרקת שומן לסנטר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

09/04/2022 | 23:41 | מאת: מיה

תודה ד״ר. הסיבה העיקרית שאני מעדיפה הזרקת שומן זה על מנת שלא אצטרך לחזור על הפעולה כל כמה שנים ושהמילוי בסופו של דבר בחלקו נשאר לתמיד. כמו כן בגלל שיש כבר שתל ההגדלה לא צריכה להיות משמעותית, וקיימת בליטה. בעיקר רוצה להוסיף כמה מילימטרים נוספים/להגדיל. האם אתה חושב בכל זאת שזאת לא הפרוצדורה המתאימה לכך? אסתטית עדיין היית פחות ממליץ (על אף שיש שתל)? סיבה נוספת היא (על אף שהיו דעות חלוקות) נאמר לי שהזרקה של חומצה הילארונית באזור השתל יכולה לגרום לזיהום/פגיעה בשתל. חושב שיש מקום לחשש במקרה זה? תודה מראש!

עדין עדיף חומצה היאלורונית השומן לא מספיק חזק כדי לדחוף את העור קדימה וליצור סנטר יותר בולט אין שוני בסכנה של זיהום בין הזרקת שומן להזרקת חומצה היאלורונית

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית