התכווצות קופסית ניתוח הגדלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

21/03/2022 | 01:51 | מאת: שרון

נוצרה סיטואציה שהתכווצה לי קופסית סביב השתל רק כמה חודשים ספורים לאחר ההשתלה. החלטתי להוציא את השתלים במקום לעבור ניתוח מתקן. מעניין אותי לדעת אם קרה לי מקרה כזה ובעתיד ארצה שתל מסיבה כלשהי, הסבירות שהתכווצות תקרה תהיה גבוהה? (לא הייתה שום בעיה בניתוח או בשתל)

התכווצות קופסית היא סיבוך לא שכיח, אבל יכולה לקרות ומטופלת שכבר היה לה התכווצות קופסית בניתוח הגדלה רגיל יש סיכוי מעט מוגבר לקופסית חוזרת ועדיין, יש לכך פתרונות וגישות שונות כדאי למנוע הישנות, כולל טכניקות ניתוח חדשות מומלץ לשוחח על זה ישירות מול המנתח הפלסטי

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית