התרחבות עצם או משהו אחר?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

14/03/2022 | 13:18 | מאת: קארין

שלום אציין קודם שבוודאות ועל סמך תמונות היה לי אף סימטרי. קיבלתי נגיחה חזקה בטעות מראשו של האחיין שלי. הנגיחה הייתה בעצם הימנית שבין העין לגשר האף. (כלומר בעצם האף שצמודה לעין). מאז עברו 3 שבועות.. והעצם באזור המכה מרגישה כאילו התרחבה לצד, התנפחה לצד ללא סימן כחול וללא שטף דם וללא כאב. אני נוגעת וממש מרגישה עצם ולא משהו רך. האם העצם יכולה להתנפח ואם לא מה זאת הנפיחות הקשה הזאת? בצד השני כמובן העצם יותר דקה. תודה

בדרכ שבר מאוד כואב  אם אין רגישות במגע על העצם קשה להאמין שזה שבר נפיחות יכולה להיות גם לא משבר ועדיין הדרך הטובה ביותר היא לגשת ולעשות צילום רנטגן

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית