בוטוקס לתיקון הבעות פנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/03/2022 | 23:35 | מאת: אפרת

שלום, רציתי לשאול האם טיפול בבוטוקס יכול לטשטש את הבעות פנים שמתלוות לחרדה כגון שרירי פנים מכווצים. האם קיים טיפול שכזה? תודה

בהחלט אפשר להשתמש בבוטוקס להחלשת תנועות מסוימות בפנים אך צריך לוודא שעושים זאת בצורה נכונה ומקצועית כדי לא לפגוע בתנועות פנים שאנחנו רוצים לשמור

22/04/2022 | 21:51 | מאת: אפרת

תודה על המענה, תוכל בבקשה לומר איך נקרא הטיפול? בנוסף, האפקט דועך עם הזמן ויש לחדשו? האם יכול להיות נזק בלתי הפיך להבעות הפנים אם מזריקים לשרירים הלא נכונים? תודה רבה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית