ניתוח סינר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

24/02/2022 | 14:18 | מאת: הדר

דר שלום רב, האם אפשרי בניתוח אחד להוריד כמות עור עצומה עודפת מהבטן (בערך 50 קילו) שיהיה ללא שום עודפים נוספים שיצריכו ניתוח נוסף? 2-האם בצקת ברגליים ובבטן טבעית לאחר ניתוח שכזה ומתי זה ניהיה כבר דגל אדום? תודה!

כל מקרה צריך לדון לגופו אחרי מעבר על הסטוריה רפואית בדיקה גופנית והדמיות יש אפשרות לשלב מספר איזורים בניתוח לכריתת עודפי עור אך בעיני צריך להיזהר מלהגזים במספר האיזורים - כי ככל שיש יותר איזורים מעורבים ההחלמה אחרי הניתוח יותר קשה בצקת עשויה להופיע אחרי הניתוחים וניתן גם לסבול מבצקת לימפטית הדבר לא שכיח אך אפשרי מעקב של הרופא המנתח יאפשר להמנע מלהגיע לבעיות קשות או דגלים אדומים - מאחר וניתן לזהות מוקדם בעיות במעקב אחרי הניתוח

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית