ניתוח אף כושל פעם שלישית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

22/02/2022 | 10:47 | מאת: אלרועי

שלום, עברתי ניתוח לפני 7 שנים בערך ואחר הניתוח היה רקמה צלקתית בנחיר ימין ליד הפונפון עברתי ניתוח שני אצל אותו רופא והוא עיקם קצת את האף העלה את הריקמה צלקתית במקום חלק מהשתל סחוס של הפונפון עם הזמן האף היה קצת עקום ונחיריים לא סימטריים ניסיתי לישר את הנחיריים ונשבר המחיצה חזרתי אליו בהתחלה הוא אמר לי זה האף שלך ואחרי שהתעקשתי הוא סידר לי תור לעוד חצי שנה אחרי חצי שנה אני מגיע ובכלל רופא אחר מגיע ולא נוגע במחיצה השבורה ולא מוריד את הצלקת ולא שם שתל סחוס חדש רק דוחף את המחיצה עוד שמאלה מחבר את הריקמה צלקתית למחיצה וקונכיות, ועכשיו יש לי פגישה עם הרופא שלי שבוע הבא , האם הוא יכול פשוט לנפנף אותי או שהוא מחויב לקחת אחריות ולסדר את האף כמו שצריך להיות

תהליך תיקון ניתוח אף הוא מורכב ומחייב מיומנות מאוד גבוהה כמו-כן צריך שיהיה קשר טוב בין המנתח למטופל ותקשורת טובה כך שיהיה ברור מה ניתן לתקן ומה לא לא הכל ניתן לסדר ולתקן בניתוח שחזור או תיקון של ניתוח אף קודם אני מקווה שתוכל להרגיש בנוח מול הרופא שלך לשאול שאלות ולקבל תשובות ברורות

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית