בנוגע לניתוח הצמדת אוזניים לילד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

29/12/2021 | 17:42 | מאת: יקיר

האם ילד בן 4 מתאים לניתוח הצמדת אוזניים? אני הבנתי שיש גם סד לילדים שאיתו אפשר לעצב את הסחוס כל עוד הם צעירים. האם סחוס של ילד בן 4 שנים הוא יותר כמו של מבוגר ובעצם אין הבדל ממשי ביניהם או שהוא עדיין חלקית ניתן לעיצוב רק עם יותר השקעה?

סחוס של ילד בן 4ש כבר לא ניתן לעיצוב ( אפשר רק עד גיל 6 חודשים) הצמדת אוזניים נעשית בדרכ בגיל 6-7 לפני כיתה א אבל לא מוקדם יותר כדי לאפשר לאוזן לגדול… אם עושים את הניתוח מוקדם מדי יש חשש שכשהילד יגדל האוזן המנותחת לא תצמח ויהיה שוני בגודל בין האוזניים

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית