כירורג פלסטיקאי לעומת רופא עור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

09/12/2021 | 17:35 | מאת: מירי

כשמופיע גידול/נגע שבולט מעט, בעל שוליים עגולים, ללא "מפרצות וכו'" ורוצים לבדוק אותו. לאן פונים? מקופ"ח הפנו אותי לרופא עור. (המתנתי לתור 3 חודשים!) רופא עור הפנה אותי לפלסטיקאי (המתנתי לתור 2 חודשים), הפלסטיקאי בקופ"ח אמר לי שעלי לעשות את ההסרה במרפאת חוץ של בי"ח ולא במרפאה של המומחים של קופ"ח שם בדק אותי. "בשל ריבוי נגעים" הם מסירים בקופ"ח רק עד 2 נגעים. חיכיתי עוד חודש לתור. במקום להיטלטל בתורים חצי שנה... למי לפנות בפעם הבאה? לרופא עור? לפלסטיקאי? ואם הנגעים יהיו סרטניים? אזי הטיפול נדחה....

מתסכל לשמוע על המסלול הארוך שעברת… בפעם הבאה תבקשי הפנייה למרפאת פלסטיקה באיכילוב במרפאה יבדקו אותך - ואם יש נגע שצריך להסיר - יתאמו לך תור תוך זמן קצר ( ההסרה לא תקרה באותו יום אך לרוב תוך שבועיים שלושה כבר תהיי אחרי הסרתם)

10/12/2021 | 13:29 | מאת: מירי

מתגוררת בצפון, ללא רכב, בעלת תחלואה נילווית רבה, וקושי בניידות. הגעה לאיכלוב מהווה טלטלה עוד יותר גדולה עבורי. אך מדברייך הבנתי, שרצוי שאדלג על הפנייה לרופא עור ואפנה לכירורג פלסטי בקופ"ח. תודה לך. מצער שהתורים לפלסטיקאי ארוכים מאד.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית