חומצה הילארונית טבעי ?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

26/11/2021 | 23:16 | מאת: אנונימי

שלום רב הזרקה של חומצה היאלרונית לעפעפיים התחתונות )מידפייס( תצמצם משמעותית מראה של עיניין בולטות מקדימה ומהפרופיל ? האם זה נראה טבעי ? תודה מראש

קיימות שיטות להסוות בלט של עיניים ע״י הזרקת חומצה היאלורונית בשיטה זו מזריקים לאיזור הארובה מתחת לגבה, קצת מעל העפעפיים… מומלץ לעשות זאת רק המנתח הפלסטי מיומן בכך ועם ניסיון רב… זו לו הזרקה שכל אחד עושה…

כנ״ל יש הזרקה לאיזור מתחת לעפעפיים התחתונים למרזב הדמעות ( השקע בין העפעף התחתון לאף) או ללחי הקדמית אך אלה פחות כדי לטפל בבלט של העין ויותר כדי לטפל בריקנות מתחת לעיניים בלחי….

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית