החלפת שתלים מתחת לשריר כיום השתלים מעל השריר חזה טובולורי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

25/11/2021 | 23:15 | מאת: שלי

יש לי חזה טובולרי ועשיתי ניתוח הגדלת חזה לפני 16 שנים, השתלים הם מעל לשריר. גיליתי לאחרונה שיש לי קרע, אני חיה כיום בקנדה וכאן הציעו לי להחליף את השתלים אך לשים אותם מתחת לשריר? האם זה הגיוני? לא ישאר לי כל העור מלמעלה?

הי יש מקרים בהם כדאי להחליף את המנתח של השתל ממעל לשריר למתחת העיקרי הוא אם המעטפת ( העור ורקמת השד) בחלק העליון של השד דקה מאוד ואז יש סיכון שגם אחרי החלפת השתל באיזור המחשוף יהיה קל לראות את השתל והתוצאה תהיה פחות אסתטית לא בכל מצב צריכים להחליף מנח של השתל ולכן יש לד ר על כך עם המנתח ולהבין את הסיבה בכלל כדאי לשאול ולקבל תמונה ברורה על הבחירות של המנתח והתוצאה הצפויה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית