שתלים להגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

24/11/2021 | 14:24 | מאת: גלית

שלום רב באיזה שתל הסיכון לזיהומים קטן יותר האם שתל מנטור או שתל מוטיבה תודה רבה

הי לשני השתלים שתיארת יש פרופיל בטיחות מאוד גבוה עקרונית פחות חשוב השתל שמכניסים ( כל עוד הוא מחברה טובה ומוכרת שעומדת בסטנדרטים גבוהים) אלא אופן השמירה על הסטריליות בזמן הכנסתם יש הרבה פרטים קטנים שחשוב להקפיד עליהם כדי להפחית את הסיכון לזיהום החל מרחצה ואנטיביוטיקה, החלפת כפפות תכופה בניתוח, תמיסות שטיפה לכיס שבו מניחים את השתל ועד מינימום מגע של השתל מרגע פתיחת האריזה של השתל ועד הכנסתו לשד…. בחירת המנתח היא החשובה ביותר - אחד שיהיה מקצועי ויקפיד על כל הכללים - במצב כזה - הסיכון לזיהום יורד לפחות מ2%….

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית