לפני ניתוח התאמת תור לניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

29/09/2021 | 16:37 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני לפני ניתןוח פלסטיקה שבוע הבא יש לי תור למרפאת פלסטיקה באיכילוב להתאמת תור לניתוח וייעוץ פלסטי, התחלתי עכשיו לעבוד במעון שאני אחראית על האוכל של הילדים והעבודה שלי היא בעיקר בשעות הבבוקר אני יודעת שהניתוחים נעשים במרפאה הציבורית בעיקר בשעות הבוקר הצוות לא מבינים מה אני הולכת לעבור בשבועות הבאות האם אפר לקבל כמה ימי חופשה ואני אוכל לקבל אז לפחות יומיים חופש מי המעון לפני הניתוח??? האם כשעושים את הניתוח בשעות הצהריים אז אני אוכל כן ללכת לגן בבוקר ויום למחרת גם?? (אני יודעת שכזה ניתוח מצריך התאוששות של יומיים לפחות אני רק רוצה לחדד לצוות את הבעיה הרפואית ומה החשיבות של הניתוח הזה...) האם הניתוח מצריך דחיפות??? האם זה יכול לחכות לעוד כמה ימים??? בעבר אמרו לי שזה יכול להזדהם כזה דבר אמרו לי את זה במרפאת פלסטיקה באיכילוב תודה רבה תודה רבה

תגיעי למרפאה שלנו ותוכלי לקבל את כל המידע לאחר הבדיקה וההבנה מה הפרוצדורה שמתאימה לך. בפגישה תקבלי תשובות להכל בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית