מה זה אומר האם מחכה לי ניתוח מוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

29/08/2021 | 17:18 | מאת: לוברבום

SKIN AND SUBCUTANEOUS TISSUE DISORDER, UNSPECIFIED תלונות........: =============== pilar cyst נודול תת עורי חלק בקרקפת, שלום וברכה לאחרונה עברתי 3 ניתוחי ציסטות במשך חיי 1. כשהייתי ילדה קטנה 2. שנה שעברה 3. השנה שיצאה ברוך השם בחסד השאלה שלי היא שנה שעברה גירדתי איזה פצע בקרקפת וזה לא ירד לי כרגע אני כבר לא עושה עם זה כלום אבל שמתי לב למשהו מצמרר שזה כבר לא יורד כבר כמה חודשים האם יש הצדקה להתייחס למצב??? ואם כן איך עם הדמית אולטרהסאונד לראות את המקום גם מי בפנים או שיש עדיין פתרון רגיל עם ניתוחי יום במרפאה תודה רבה נייד מתאים ל ממצא דומה בעברה בקרקפת הפניות........: =============== ( הפניה בביקור - כירורג פלסטי מומחה (הפניה מס. 50787028 איזה ניתוח מחכה לי מבחינת התחום ?? תודה רבה

אם נראה כי מדובר בציסטה - להוצאת ציסטה אין צורך בניתוח מוהס אם מדובר בפצע שלא מחלים מומלץ לקחת ביופסיה ורק אם בטוח שזה גידול מפנים למוהס ניתוח מוהס הינה שיטה לכריתת גידולי עור תוך וידוא שכל הגידול בחוץ בצורה מהירה ומדויקת יותר מביופסיה רגילה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית