צלקת סגולה כהה אחרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

לפני כ4 ימים עברתי ניתוח מתיחה אחרי מיני מתיחה כושלת הצלקת סגולה כהה שפניתי למנתח אמר לי לשים בקטרובן או היקומיצין פעמיים ביום עד לביקורת ביום שלישי כל מי שראה תמונה אמר שזה נראה נמק וללכת לבית חולים מאידך המנתח שלי אומר שזה בסדר גמור מה עליי לעשות ללכת לבית חולים או לחכות ליום שלישי למנתח ( כמובן שאני מורחת את המשחה ומחטאת את במקום )

אני חושב שהקשר בין מנותחת למנתח הוא מאוד חשוב בחירת מנתח היא לא רק בגלל מחיר אלא בגלל השירות, המקצועיות והאמון שהמנתח משרה על המטופלים שלו. אני מציע להיוועץ עם המנתח שלך ולהעלות את החששות שלך נשמע שהוא הציע טיפול וגם הזמין אותך לביקורת כדי להמשיך מעקב ולטפל בבעיה. זמן של שבוע הוא זמן סביר, אלא אם יש סימני אזהרה למשהו חריג מאוד כמו זיהום כגון חום / אודם / הפרשה עכורה / כאב חדש… ואז יש צורך בבדיקה דחופה פורומים של אינטרנט ודעות של חברים יכולים מאוד לבלבל ולכן מומלץ להיות בטיפול של מנתח מקצועי ומיומן. במידה ואין עוד אמון בינך לבין המנתח מומלץ להיוועץ ברופא אחר איתו יהיה לך אמון והמשך טיפול רציף

20/08/2021 | 18:17 | מאת: מיטל

ברור שיש לי אמון בו הביקורת מלכתחילה נקבעה ליום שלישי שבוע אחרי הניתוח החשש שלי מהנמק אם הוא לא יתפשט ? האם הטיפול בחבישות עם משחה הוא נכון האם לגשת לבית חולים בכל מקרה חשוב לי לציין שהעבודה על הבטן מצויינת המתיחה טובה והגשימה לי חלום אחרי 4 לידות רק הנמק מלחיץ אותי האם יכולות להיות לזה השלכות בעתיד? איך מטפלים בזה לא מצאתי יותר מידי מידע על זה באינטרנט

נשמע שהביקורת היא עוד 3 ימים, כל עוד אין זיהום, לא צפוי שיעשו בבית חולים משהו שונה משהוצע לך כטיפול ב3 ימים הקרובים. אם יש לך חששות, צרי קשר עם המנתח שלך. תדאגי לקבל תשובות לכל השאלות שלך מהמנצח שלך במפגש הבא שלך עימו

דגש אחד. במידה ויש מלאות ניכרת או תחושה של תפיחות ולחץ באיזור התפרים, חשוב שתעדכני את הרופא שלך. זיהום או לחץ של הצטברות שטף דם / סרומה עשויים להחמיר סבל בקו תפרים אם אכן יש שם. במידה והכל רך ואין לחץ גדול על קו התפרים או סימני זיהום הייתי ממתין לבדיקתו עוד 3 ימים

20/08/2021 | 18:40 | מאת: מיטל

אין לחץ יש טיפה שלפוחיות שהרגשתי אחרי שמרחתי את המשחה כואב לי שאני מיישרת את הרגליים כאילו יכולה לשבת רק בכיפוף ברכיים משערת שראית את התמונה ואתה בדעה כמוני שזה נמק כי המנתח שלי אמר לי שהכל תקין יום שלישי אגש אליו כמובן אם לדעתך לא צריך בית חולים אני מאמינה לך מקווה שזה יחלוף במהרה

לא צורפה תמונה להודעות שלך

20/08/2021 | 20:04 | מאת: מיטל

צירפתי תמונה כרגע

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית