תוצאה אסתטית -שתל עור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

16/06/2021 | 18:44 | מאת: אנונימי

היי לגבי שתלי עור באזור הפנים .איזה שיטה נחשבת הכי אסטיתית ברוב המקרים ? האם שתל עור מודבק מתאי קולגן ייתן תוצאה אסתטית יותר משתל עור דרך הסרת העור הפגוע וניתוח עם תפרים ?

שתל עור בעובי מלא בדרכ יתן תוצאה אסתטית עדיפה על פני שתל עור בעובי חלקי שתל עור שהונדס מתאים מתנהג כמו שתל עור בעובי חלקי ואינו טוב יותר אסתטית משתל עור רגיל. פתרון זה מתאים בעיקר לאנשים עם כוויות קשות שאין להם מספיק עור תקין שניתן להשתמש בו ליצירת שתל עור.. במקרים בהם יש עור עודף ומשיכתו לא תגרום לעיוות מבנים בפנים תפירה עשויה לתת תוצאה אסתטית עדיפה על פני שתל עור

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית