הסרת תפרים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

18/04/2021 | 00:25 | מאת: גלעד

ביצעתי ניתוח להסרת נבוס מהראש עם תפר אחד. האחות אחרי הניתוח רשמה בדף להסיר את התפר לאחר 14 ימים. האם הגיוני להמתין כ"כ הרבה זמן להסרת תפרים?

18/04/2021 | 00:26 | מאת: גלעד

יש לציין שלפני כמה שנים ביצעתי כזה ניתוח וקיבלתי הנחיה להסיר את התפרים לאחר 5 ימים

נשמע הגיוני מאוד אם הונח תפר חיצוני בקרקפת - בדרכ מורידים אחרי שבועיים אם הונחו גם תפרים פנימיים וגם חיצונים ניתן להוריד את התפרים קודם כך גם תפר בפנים נשאר שבוע ולא שבועיים כמו הקרקפת

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית