המסת שומן בפנים והרמת גבה- מידע

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

13/04/2021 | 02:47 | מאת: מאיה רוזנשטיין

יש דבר כזה המסת שומן מהפנים שנותן מראה כמו בהליך buccal fat removal , מבלי ניתוח? אני הייתי רוצה להסיר שומן מאזור הלחי התחתונה ואולי אפילו למלא באזורים אחרים כמו הלחי העלינוה אבל בלי ניתוח. זה אפשרי? בנוסף, המון בנות צעירות עושות הרמת גבות (לא fox eyes ) , מה זה גורם בפועל לאזור העין? זה פותח אותה? או מה? אני לא מצליחה להבין.

יש הזרקות של חומרים הגורמות להמסת שומן - מדובר בתהליך שבדרכ מתאים למצבורי שומן קטנים החסרון בפעולה שהתוצאה לא צפויה מראה fox eyes היא פרוצדורה בה מרימים את צידי הגבות בצורה לא טבעית לקבלת מראה ״חתולי״ מדובר בטרנד פופולארי שניתן להשיג את התוצאה ע״י שימוש בהזרקת חוטים

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית