טיפולים אסתטיים כאלו ואחרים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

31/03/2021 | 21:20 | מאת: מיכאלה

הי, בתור מנתח פלסטי, אם נניח אני רוצה לשנות משהו במראה, לא ברור לי בדיוק מה, אבל אני רוצה לשדרג את הפנים שלי. האם מקובל לבוא למרפאה פלסטית\אסתטית ופשוט לבקש חוות דעת מה כדאי לי לשנות כדי להראות טוב יותר? או שאני חייבת לבוא עם משהו ספציפי? כי אני לא יודעת בדיוק מה, אבל ברור לי שניתן לשנות דברים ולשפר באמצעות הרפואה...

לחלוטין מקובל לבוא למרפאה ולהתייעץ בחלק הראשון נתמקד במה מפריע למטופל משם נמשיך לבדיקה גופנית - דרכה ניתן להבין אם יש בעיה שניתן לטפל בה - ומה ייעשה את השינוי המשמעותי והנכון יותר אחכ נדבר על הטיפול ומה צפוי לקרות כתוצאה מהטיפול

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית