חתך ממכונת לב ריאה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

11/03/2021 | 10:35 | מאת: אור כהן

אהלן ד"ר. כבר כתבתי לך בעבר על הנוזל שיוצא לאימי מהמפשעה(כתבתי בתאריך 02.03.21) אימי ביצעה דופלר והרופא כתב ככה : אין עדות לפקקת של המערכת הוורידית העמוקה בגף ימני תחתון. קולקציה במפשעה ימנית כמתואר , מתאימה לסרומה/המטומה בשלבי התארגנות. אשמח להסבר והאם זה תקין בעיניך. תודה רבה אור

הי אור יעוץ בפורום אינו מחליף בדיקת רופא תלוי מה הם המימדים של הקולקציה כדי להחליט אם צריך להתערב או לתת לזה להיספג לבד. מומלצת בדיקת פלסטיקאי

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית