צלקת לבנה כתוצאה משריטה (מצ"ב תמונה)

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

10/03/2021 | 13:50 | מאת: אמיר

שלום דוקטור לפני כחודשיים וחצי נשרטתי על ידי כלבה של חבר באזור החזה (צירפתי תמונה) לאחר השריטה לא ירד לי דם והייתי בטוח שהיא תעבור לי פשוט אחרי כמה ימים אבל נשאר סימן לבן שבמצב די סטטי כבר כמה שבועות ומאוד מציק לי מבחינה אסתטית בלבד. מה אני יכול לעשות כדי להעלים את זה/לטשטש את זה? האם כדאי לי ללכת לטפל בזה כבר עכשיו או לחכות עוד קצת? תודה רבה!

לא הצלחתי לראות את התמונה אך נשמע כמו משהו שיחלוף לבד ללא טיפול

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית