מתיחת בטן וירכיים פנימיות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

06/03/2021 | 00:24 | מאת: מיטל

לפני כ5 ימים עשיתי מיני מתיחת בטן וירכיים פנימיות עם שאיבות שומן ןתפירת שרירים הבטן נראת רפוייה יותר משהייתה לפני עם סימני מתיחה שלא היו ! נפוחה מאוד מתי רואים שינוי בבטן והיא נהיית מתוחה ויפה והירכיים הם גם אותו דבר לא ניראות מתוחות וזה מתסכל אותי שאחרי כל הסבל שעברתי לא קיבלתי את התוצאה שרציתי

בימים הראשונים אחרי ניתוח יש עוד בצקת ונפיחות ושטפי דם. לשטפי דם לוקח כ10 ימיםעד שבועיים להיעלם לבצקות - הרב יורד בשבועיים הראשונים אבל נשאר מעט מעט בצקת עד שישה שבועות. תוך חודש מאחר ורב הנפיחות ו שטפי דם ירדו היא זמן טוב להעריך את התוצאה תוצאה סופית של הניתוח היא בדרכ כבר ברורה ב3 חודשים אחרי ניתוח

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית