חתך ממכונת לב ריאה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

02/03/2021 | 15:25 | מאת: אור

אהלן ד״ר . אימי עברה ניתוח החלפת מסתמים וקוצב לב. כחלק מהניתוח הוחלט לחבר אותה למכונת לב ריאה מהמפשעה. כבר מעל חודש וחצי במקום שחיברו אותה למכונה איפה שהיה החתך יוצא לה נוזל שקוף. הבנתי מהרופא המנתח שבטעות ניפגע שם הבלוטת לימפה בגלל שכלי הדם צמודים. זה מתחיל בזה שנוצרת גולה גדולה ליד המפשעה ואז היא צריכה ללחוץ עליה כדי שהנוזלים יצאו וזה חוזר על עצמו וכל כמה שעות בשירותים היא מוציאה את הנוזלים. האם זה תקין? האם יש ממה לחשוש? האם נדרשת התערבות? מה ניתן לעשות ? תודה רבה

יש צורך בבדיקת אימך כדי לתת תשובה אם אכן מדובר בהפרשות שמקורן מדרכי לימפה, (לימפוצלה) ואם טיפול עם חבישות לוחצות על כל הרגל לא מפחיתות את ההפרשה ייתכן ויש צורך בהתערבות נוספת..

03/03/2021 | 08:47 | מאת: אור

איזה סוגי התערבות ניתן לעשות כדי לטפל במקרה???

ניתן לתת לכך תשובה רק אחרי בדיקה של המטופלת

כמה זמן עבר מאז שנותקה ממכונת הלב ריאה

03/03/2021 | 10:01 | מאת: אור

מעל חודשיים כבר עברו עדיין יש חור ונוזל

מציע שתגיע להיבדק במרפאת כירורגיה פלסטית באיכילוב לזימון תורים 036974000

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית