חתך בפנם וצלקת לילדה בת 6

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

30/01/2021 | 14:09 | מאת: אלי

שלום בת 6 נחבלה בפנים עשו לה תפרים פנימיים ו6 חיצוניים 2.5 סמ. אחרי 5 ימים הוצאנו את התפרים אך נשאר חור קטן. כנראה תפר שנפתח או לא נסגר טוב.השאלה אם אחרי שבוע וחצי יש מה לעשות בנידון אולי צריך לתפור מחדש? אני חוששת מאוד מגודל ואופן ההצטלקות.. בטח בגלל שמדובר במרכז הפנים ואשמח לשמוע חוות דעת איך אפשר ומה ניתן לעשות כדי למנוע ולמזער את הנזק העתידי?

התפירה נראית מצוינת תנו לפצע להחלים שימרו על האיזור שלא יהיה בשמש וניתן למרוח ג׳ל סיליקון נגד צלקות ל3 חודשים הקרובים ( פעמיים ביום)

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית