צילום חזה באמצעות רנטגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

19/01/2021 | 18:55 | מאת: מריה

שלום רב דוקטור. האם תוכל לעזור לי? עברתי צילום חזה (חזה וצד). כמה קרינה זה? האם יש נזק עתידי? עשיתי בעבר צילום חזה נוסף, וגם צילום זרוע.

22/01/2021 | 10:24 | מאת: מריה

בנוסף זה היה ללא אפוד עופרת. אני בת 20 רזה ונמוכה ומפחדת מההשפעות של הקרינה על התא

צילומי רנטגן מתוארים ביחידות שנקראות ראד. ספציפי לצילום חזה ולצילומים לעצמות בגפיים כמות הקרינה היא מינימאלית וגם אם יש צורך במספר צילומים למטופל הסכנה היא מאוד מאוד נמוכה לא הייתי דואג

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית