הקשר שבין מילוי פנים למצב שניים וחנכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

09/01/2021 | 18:23 | מאת: רייצל

שלום. אני מתכוונת לעשות מילוי בוטוקס וחומצה הילרונית בפנים. השאלה שלי האם יש קשר בין מילוי לבין מצב החניכיים והשניים. רוב הפה שלי הוא כתרים וגם מצב החניכיים לא משהו-נסיגה. לפני שנים קרה למישהי מפורסמת שהתנפחו הפנים מאוד אחרי המילוי ואני יודעת שמצב הפה שלה היה דומה לשלי. האם יש קשר? האם אני עלולה למצוא את עצמי עם פנים נפוחות או כל בעיה אחרת בגלל מצב הפה?

במידה ויש זיהום פעיל בשיניים/ חניכיים / חלל הפה מומלץ לטפל קודם בזיהום טרם לביצוע הזרקות בפנים נסיגת חניכיים או כתרים בפני עצמם לא מפריעים לטיפול בהזרקות בפנים

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית