גוף החלומות שלי, בבקשה אשמח לעזרה😩💜

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית אסתטית

05/01/2021 | 15:41 | מאת: אנונימית

היי אני בת 18, מטר 64 שוקלת 52, בקרוב אבצע שאיבת שומן מהגב התחתון והמותניים כדי למקסם תוצאות, אבל השאלה שלי איך להגיע לישבן כזה פה בארץ?? זה חלום חיי גוף כזה זה נטו שתלים? או שאפשר להגיע לזה עם הרבה חומצה הילוארנית? ורוצה ממש לעצב את הגוף שלי לכדי שעון חול, מה אפשר לעשות בגזרת הwaist כדי להתקרב לתוצאה?

קיימים ניתוחי עיצוב גוף היכולים לשפר את הקימורים של הגוף דרך הדגשת העכוזים והצרת המותניים מומלץ לדון בכך בצורה מסודרת עם רופא מומחה בכירורגיה פלסטית וחבר האיגוד לכירורגיה פלסטית בישראל כדי לקבל יעוץ שיתאים לגופך, תוך תיאום ציפיות ברור, הסבר על סיבוכים אפשריים והבנה עמוקה יותר של התהליך

17/01/2021 | 12:08 | מאת: אנונימי

האם אפשר להצר מותניים גם אם אין הרבה שומן בצדדים? איך קוראים לפרוצדורה? האם שומן עצמי יכול להפיק תוצאה מרשימה בהגדלת העכוז או שרק שתלים הם פתרון לשינוי קיצןני?

מציע שתבואי ליעוץ מסודר ותוכלי לקבל תשובות שמתאימות לגוף שלך

מנהל פורום כירורגיה פלסטית אסתטית